Saturday, October 22, 2011

jalan-jalan Penang 2011

pagi-pagi dah bangun sebab kelaparan. tapi sebelum makan, "baling" Rizqy dalam pool lagi. as usual saye tak mandi, just lepak-lepak tepi pool. i must say, pool G Hotel cantik & calming.. *thumbs up*



tak mandi tapi terjebak masuk pool gak sebab takde sape nak layan Rizqy. masa ni papa dia ke mana ntah




muka tiga beranak tak mandi lagi. haha







makan McD breakfast, sedap..


lepas checked-out, kitorg menjenguk rumah baru paksu yg dia beli kat Batu Feringghi. masuk ikut simpang depan Golden Sands Hotel, terus straight ke dalam.. lawa wo rumah tu.. kitorg siap masuk rumah contoh, lepas tu buat macam rumah sendiri. haha






hall dia sangat cantik. nak tiru mcm ni la kat rumah kitorg







rumah semi-d tiga tingkat, 6 bilik, setiap bilik ada toilet & balcony. kitorg "paksa" paksu deco rumah dia mcm rumah contoh tu. yeay, nanti pegi Penang takyah sewa hotel dah! :D




dah lapar dah.. tengok jam dah pukul 1 lebih.. lepas cuci mata kat rumah tu, kitorg gi lunch kat Golden Thai. dulu Eden kan? best tempat tu tepi laut, tapi makanan so so & sangat mahal!








mama, Armand & Amanda






puas dapat pegi Penang gak this year walaupun kejap. boleh kata every year mesti pegi Penang sebab nak makan!!! haha.. lepak jap tepi laut pun agak tenang kepala otak ni. kite jumpa lagi next year ye Penang! InsyaAllah..

1 comment:

Teuvo Vehkalahti said...

Greetings from Finland. This blog is nice to explore, through other countries, people, culture and nature. Come and you look at pictures Teuvo blog and tell all your friends that they too would look Teuvo photos to your country's flag would rise higher than the blog my flag collection. Thank you Teuvo Vehkalahti Finland