Sunday, November 1, 2009

Charity Bike Wash

sabtu lepas (24 nov), saye & akhtar kena pegi join Naza Charity Bike Wash kat Naza Auto World, PJ.. masa tu kat Naza tu ada karnival kereta & motor.. event tu SuriaFM tak join ape-ape pun, just kitorg dibayar untuk iklan & kitorg yg pegi cuci motor Harley Davidson tu pun dibayar.. hehehehe.. okla kan? pegi basuh motor pun dapat bayaran. walaupun keje amal.. hehehehehe..

bertolak dari ofis pukul 11 lebih, sampai sana dalam pukul 12 tgh hari, tapi mula basuh motor pukul 1 lebih sebab motor Harley tu kalau enjin panas tak boleh basuh, so kenala tunggu motor-motor tu sejuk sikit enjinnya.. mengada-ngadakan motor-motor tu! hahahahaha.. hasil daripada bike wash tu, Naza akan serahkan kepada beberapa pusat kebajikan.. total motor yg saye basuh? 3 je! hehehehe..


sementara tunggu nak membasuh, sempatla cuci mata dalam kedai Harley Davidson

satu motor yg berharga RM100,000 ke atas! tapi byk yg dah sold tau! isyh, kaya sungguhla rakyat Malaysia..

ada gaya jadi gadis motor tak?


us with En. Nik, GM Naza Bike





kak Laily (our sales person) dah mcm buat QC lak!




2 comments:

biqque said...

dah cuci tu, takkan tak dpt discount beli merchandise dia? hahahaha!

edzlin007 said...

fuuhhh bestnya tgk motor harley ni