Tuesday, November 10, 2009

buah hati pengarang jantung

tgh ada free time kat konti masa tgh on air.. :D

kat bawah ni gambar my baby kesayanganku.. hehehehe.. jgn salah faham, bukan baby dari perut ku yg still kosong ini, tapi ni lah pengarang jantung kitorg berdua kat rumah.. diala yg selalu bagi kitorg marah kalau pancut merata (sebab nak mengawan kot?) & diala jugak yg bagi kitorg happy dgn telatah dia.. kalau gi bercuti, diala yg selalu me & opie rindu.. terfikir dia tgh buat ape, makan ke tak or mesti dia boring stay kat rumah sorg-sorg.. hehehehe..

nama dia SEAN.. umur dah setahun lebih kot.. masa kitorg dapat dia from my cousin, badan dia kecik je.. tapi lepas dah bela dekat setahun, makin gemuk budak kecik tu! bagila makan ape pun, yg mahal ke, yg murah ke, semua dia bedal.. tapi dia ni penakut! nampak je ganas.. hehehehe.. kalau kite tepuk tangan & hentak kaki kat lantai, berterabur dia lari, terkejut! hehehehe..

Bercakap sambil mendongak... sean ni suka bercakap dgn kitorg

our furry buddy

Sean the SUPERCAT

Stretching sket...

ni lah dia the real Godfather...hehehehe

Sean concentrating on the Arsenal game...

konon-konon comel la tu kan?

Mak aih muko! muka je garang tapi penakut sangat...hati banyak bunga.

Sean muka tekejut...

with his "Gendang Pelik"

selalu kalau mcm ni, dia ada nampak serangga yg dia dah aim nak bunuh! hahahaha

Acara membelasah "Leo"


Ahad ni, kitorg nak ke Bandung 5 hari, kesian sean kena tinggal sorg-sorg kat rumah.. tapi takpe, kitorg dah mintak family kitorg jenguk-jenguk dia, tengok makanan dia.. ke ada sape-sape nak tolong jagakan kejap????


6 comments:

biqque said...

ni kalo bagi geng ngan kiki ni ada yg jadi gay ni kang! hahahaha!

gi bandung ek? best! mintak tlg beli barang bleh? u balik bila? seluar roxy i hilang (tertinggal sebenarnya) kat pullman :(

edzlin007 said...

waahh cantik la gambarnya dgn gendang pelik tu.,


sean ni takut dgn org asing tak

Ely Hasrul said...

aaahh sean.. muka ganas.. badan gebu tapi penakut! hahahahhaa

bwk blk resoles by derisol boleh???

Zaff said...

biq - boleh je nak kirim pape.. i balik KL ari khamis

edzlin - gendang pelik tu permainan dia.. dia tak takut dgn org, tp kalau org ramai, dia tak suka org pegang dia.. tp dia akan pose cantik la depan org.. org nak pegang je, dia lari

skin - insyaAllah

Aety Teja said...

comelnya.. dah berapa tahun kak zaf bela si comel ni? ni kalau hilang nih mmg boleh nangis dibuatnya..

(*v*)

Zaff said...

aety teja - dah dekat setahun bela dia.. taktau la mcm mana kalau dia hilang.. kalau kak zaf tak nangis, husband kak zaff yg meraung! hahahaha