Wednesday, November 4, 2009

EH?!


first time saye ke majlis anjuran majalah EH! dah pun berlangsung pada 24 october lepas.. hari tu was a full day for me.. pagi ke Naza Bike Wash di PJ, by 2pm - hair & make-up appointenment kat USJ, then singgah rumah my parents kejap to get dressed, then pukul 7 malam attended the event kat Centro, KL Sentral.. sampai sana, org dah ramai.. artis, reporters, pembaca EH! sponsors dll.. oops lupa lak nak bgtau, actually event tu utk sambut anniversary EH! yg ke-10 & also to honour EH! 10 Yang Anggun.. SuriaFM sebagai radio rasmi.. it was a simple event, just ada simple stage show & games, selebihnya just mingle-mingle around & makan-makan.. tapi a bit sad (i think EH! team lagi sedih!) sebab out of 10 Yang Anggun, yg datang just 4 org je - Tengku Azura, Camelia, Diana Dannielle & Fasha Sandha.. untuk anugerah 10 Lelaki Yang Disenangi pulak, pun yg datang pun just 4 org - Fizo, Zul, Shaheizy Sam & Kamal Adli.. yg lain tak tau kenapa tak datang, mungkin ada masalah & alasan sendiri.. tapi macam tak bestla sebab event tu pun utk diorg & nak bagi hadiah kat diorg.. hanya mereka yg tau kenapa! :P




the only gorgeous yg i teringin nak bergambar! Tengku Azura.. she's very humble & down to earth!






1 comment:

edzlin007 said...

time event ni di situ, saya di tingkat atas. sayang kan, tak semua datang. huhu. kalo tak mesti lagi meriah