Wednesday, August 17, 2011

iftar on sunday pulak..

Sabtu berbuka kat Keramat, Ahad pun kitorg ke sana lagi. this time nak tengok anak bestfriend opie yg baru lahir kat AU5.

dalam kereta, otw ke keramat. car seat rizqy tinggal kat rumah nenda, so terpaksala duduk atas riba mama. seronok ye?


perjumpaan mak-mak, bapak-bapak & anak-anak


rizqy jumpa kawan. pandai dia nak berkawan, tak padan dgn kecik. ramah bukan main tegur & main-main


tula Darwish, baby boy Sanas & Aefa.


sangat hensem ini budak! mcm anak mat saleh, hidung tinggi!



meriah kan? beramai-ramai rombongan tengok baby. walaupun kejap, tapi best dapat catch-up dengan kawan-kawan opie


lepas tengok baby, masing-masing dah tak tau nak berbuka kat mana. so, kitorg mencuba nasib ke TGI Friday's Wangsa Walk (lagi?!). sampai dah dekat pukul 7 malam, nasib ada tempat lagi.. tapi biasala, food sampai lambat sikit, rizqy yang berbuka dulu makan bubur lambuk beli kat depan NZ.


muka tak sabar nak makan. lambat suap sikit, meraung!




pegi tengok baby, rizqy pun dapat hadiah. ada baju, seluar, duit raya & sunglasses ni. tgh try bagi rizqy pakai. hahaha.. mengelupur dia!


sempat gak snap gambar yg proper kat rumah. hensem tak saye?



5 comments:

Ely Hasrul said...

hensemnye rizky pakai spekkkk!!!

Ijah EmoTemo said...

waaaaaa comeeel sgt rizqy pki spek mata itam. ehehee. nmpk chicky! hikss

atenzone said...

aduyai. gamba last tu kak. stylo je rizqy.

Biqque said...

wah perut zura dah besar!

rizqy sangat cute la...senyuman dia cam anak patung!

Zaff Zafrina said...

skin, ijah & aten - tq! hehe

biq - zura & sonia due date dekat-dekat, tp perut sonia lagi besar. zura punye perut cute je.. tapi mcm dah turun, mcm nak bersalin je.. risau lak. tapi sebab dia anak no3 kot, sbb tu mcm tu