Wednesday, May 19, 2010

TERIMA KASIH




walaupun bukan top 3, keseluruhan kami naik ke tangga ke-8 serta radio melayu ke-4 selepas Hot FM dengan jumlah pendengar 1.35 juta orang! Alhamdulillah.. bukan untuk mendabik dada, tapi semangat untuk kami supaya bekerja lebih keras di masa hadapan dan menjadi antara top 3 radio terbaik di Malaysia, insyaAllah.. :D


5 comments:

A-Y-I-E said...

saya tak faham la table di atas ini.Boleh tolong terang kan.Sebab saya tengok SURIA fm tu.. atas sekali

Entri terkini Perempuan oh perempuan

Ely Hasrul said...

congrats suria fm!!

Zaff SuriaFM said...

ayie - table tu dah bgtau dgn cara yg paling clear skali, comparison survey lepas dgn survey terbaru. yg atas sekali tu SINAR, bukan SURIAfm

skin - thanks!

A-Y-I-E said...

Ooops sorry rabun..Huhuhuhhu..
Btw, congrats to SURIAfm

Entri terkini Traffik oh traffik

A-Y-I-E said...

sis zaff.. u jarang online ke?Sebab ur link ada kat my blog..I tengok u jarang online.Busy ke?