Tuesday, January 20, 2009

hadiah

sejak2 balik bekerja ni, takde masa la nak update blog... pindah ke rumah baru, still takde wifi or broadband, just harapkan kat ofis. tapi bile masuk ofis, dah banyak keje lak... so mcm mana?

tapi sebelum ape-ape, saye nak mengucapkan terima kasih kepada semua yg bagi hadiah yg best-best for my wedding. macam-macam hadiah saye dapat, benda biasala kalau kawin kan? pinggan mangkuk, cawan gelas memang banyak... duit ada & barang elektrik pun ada mcm oven (dapat 2 lagi), sandwich maker, toaster, coffee maker, kettle, tapi microwave je takde... anyone still interested nak bagi? hehehehe... kalau nak bagi, washing machine pun ok ataupun blender... hahahaha... demand lak kan?

tapi dalam banyak-banyak hadiah, benda ni la yg paling best saye dapat... :)


diberi oleh pendengar saye, namanya abg lan... walaupun dia tak dapat datang masa wedding saye sebab bapak mertua dia sakit, tapi dia pass lesung batu ni kat bob... ni nampaknya kena masak la macam ni kan? hehehehe... masa dapat benda ni, opie punye la suka siap nak buat hiasan... dia cakap klasik... eh? org nak buat masak, dia nak buat hiasan lak! anyway, abg lan, terima kasih banyak-banyak ye! :)

2 comments:

guapunyahal said...

hadiah lain semuanya pakai letrik, yg ni tak yah, yg lain semua tekan butang ajer dia jalan sendiri, yg ni tak yah..yg ni leh buat latihan arm-wrestling yg lain tak leh.. hehe

biqque said...

hadiah kawin i yg paling unik, 'kain buruk' yg baru (kira utk dibuat kain buruk la) and duit RM1.25...scary tak?

p/s: opie mmg kreatif, sbb tu dia pandang lesung batu tu cam hiasan. hahaha!