Monday, October 20, 2008

open house

hi u ols... sorry for the silence... lately ni rasa malas membuak-buak everytime nak update blog ni... lagipun kepala ni dah start berserabut fikirkan macam-macam regarding my wedding yg dah tak lama dah nak langsung...

ok, let me update u ape yg berlaku pada saye last week ye... hari selasa (14/10), paksu & maksu saye ada buat open house kat rumah diorg kat kemensah heights. as usual saye lepas on air barula bergegas ke sana... dalam pukul 7.30 malam, hujan masih lagi turun dgn lebat... alhamdulillah, masuk je pukul 8 malam time saye nak gerak ke sana, hujan berhenti... bila sampai sana, tetamu dah ramai... yg saye ni dah tak pandang kiri kanan, terus amik food (since tengah hari tak makan)... mcm2 makanan yg ada... saye sempat makan soto, nasi beriyani kambing, sotong kangkung (tapi amik sotong je, sayur tak makan... hehehehe), roti jala, cream caramel & ice kacang. semua food sedap, kalau ikut byk lagi food, tapi dah tak larat nak makan. saye lepak satu meja dgn opie & family sampailak abis event... sambil kitorg bersembang, kejap2 datangla family saye yg lain bersilih ganti join we all lepak kat table tu... dah dekat2 pukul 11 malam, tetamu yg lain pun balik, tiba-tiba sampai tetamu yg we all tak expected... datuk mokhzani mahathir (anak our ex PM, Tun Mahathir Mohammad), datuk K & his wife datuk siti nurhaliza... fyi, datuk K ni best friend paksu saye & also datuk mokhzani pun kawan-kawan business diala... masa siti tgh bercinta dgn datuk K, dia punyela terkejut bila dapat tau saye ni anak buah bestfriend buah hati dia... hehehehe.. kecik dunia kan? so, aritu masa jumpa siti kat rumah paksu, dah biasa-biasala, lagipun kitorg selalu jumpa masa show... and haritu saye & angah tak excited nak amik gambar dgn datuk K & siti, tapi we all sempat amik gambar dgn datuk mokhzani... kebetulan lak datuk mokhzani ni dulu satu kelas dgn pakcik saye kat MRSM...


2 comments:

dialicious said...

Paksu u tu Suhaimi kan?heheh..die pun ajak gi open house die tp mase tu i abis dinner w company around 9pm..thought it will be too late to go but if i knew u were there mesti i dah dtg punye..sbb esoknye encik suhaimi claim balik nape i x dtg rumah die..hehe

Zaff said...

betul la tu diah... ler, nape tak datang je? we all lepak kat sana sampai pukul 12 malam... takpe, takde rezeki nak jumpa u... :)