Monday, October 6, 2008

I've been Tagged!

baru teringatla diah... sori sangat2... hehehehe...

The rules: Link to your tagger and post these rules on your blog. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird. Tag at least 3 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.

1. I'm a cheese cake hater... uwekkk!!! tak suka langsung! tapi yg peliknye cheese crackers, cheese dlm burger or hotdog, cheese slice, cheese dlm lasagna, pasta sume makan... cheese cake je tak suka sebab rasa macam makan cake basi!

2. I'm afraid to dentist. sejak umur 11 tahun tak penah pegi dentist. nasib baik gigi ni tak penah ada masalah... tak penah sakit2 & takde lubang... pendek kata all my teeth elok la... hehehehe... tapi baru2 ni kena pegi gak , tu pun setelah dipaksa oleh my mum & my tunang... bengkak gusi sebab gigi susu nak tumbuh... sakit stock demam2 & tak boleh bukak mulut, tak blh bercakap & tak boleh makan. can u imagine how i feel? dahla keje ni bercakap kan?

3. Super duper anti the watermelon or tembikai... ape jenis tembikai, tembikai merah ke, tembikai susu ke, semuanya TAK SUKA!!!! sama mcm cheese cake, rasa dan bau dia tak boleh blah! kalau ada depan muka tu boleh buat pengsan!

4. I love CHOCOLATE. ape saje jenis chocolate...

5. Saye ni kurang bercakap dgn orang, tapi keje jadi Radio DJ... ramai yg pelik, saye pun pelik gak.. hehehehe...

6. Saye ada 3 org sahabat baik... dua daripadanya lelaki & sorg perempuan... nama diorg aziz, abby & my tunang, opie... diorg bertiga je yg saye rasa selamat kalau berciter ape je... saye takde ramai kawan sebab rimas dgn mulut diorg baik lelaki atau perempuan.. tapi kalau sape yg baik dgn saye, saye 10 kali baik dgn diorg... kalau sekali org tu tak baik dgn saye, saye boleh 10 kali tak baik dgn org tu!

7. I love fashions, movies & shopping... but for now semua kena sekat sebab duit nak pakai utk my wedding! hahahaha...

In order to mengeratkan hubungan sesame bloggers di bulan Syawal ini saye persilakan..

Aziz

Abby

Opie Dearie

Wanie

utk ditag...

3 comments:

BAINI KHAIRI said...

Yang, silalah datang bertandang..

http://apaceritabainikhairi.blogspot.com/2008/10/saya-telah-di-tanda.html

dialicious said...

aik..benci tembikai?peliknyerrrr...tu la pencuci mulut paling best!hehehe
betol ke zaff u x suke berckp ni?isk isk..mcm x caya je..i think u r frenly&talkative..hehe..lebih kurang mcm i jgk cuma i belum jadi dj radio je.

Zaff said...

memang i tak suka gile tembikai... hehehehe... i kalau kenal org agak bykla bercakap, tapi kalau kumpul ramai2, suara i memang susah nak dengar... better kurang bercakap drpd bila bercakap asyik nak mengata org..