Friday, May 16, 2008

thanks a lot...

khamis, meeting dgn COO. sampai ofis 12 tgh hari... lambat sebenarnye sebab meeting actually start pukul 12. sampai ofis, dia dah tunggu dalam board room dgn laptop dia... yg lain, still meraban satu ofis... hehehehe... sementara tunggu faqrul settle pasang projector, dia tanya kenapa kitorg lambat... dia tanya sorg2, so macam2la reason yg keluar. mai tang saye, saye cakap saye memang lambat sebab ingat meeting start pukul 12.30 pm... hehehehe... agak membebel la dia... dia cakap kitorg tak amik serius... sorry boss! next time tak buat lagi!

meeting arini agak lama, boss pun awal2 lagi dah inform... alamak... confirm lapar perut ni! sebab tak makan langsung dari tadi... dalam meeting, boss share dgn kitorg byk benda, includes SMS survey, caller survey, total visitors' of our website & byk lagi la... sampai part visitors for website, dia tunjuk la dari semua segi... berapa ramai, dari mana & also diorg log on to our website through search engine mana... dia tunjuk la dari bulan january, february & march...

here comes the best part... before tu boss cakap, "ok, now i nak share something with u guys".... dia tunjuk survey bulan april... top ten on how visitors masuk ke website kitorg... ada dari search engine like yahoo & google, ada dari website lain & banyak lagi... sampai no 10... www.zafrina.blogspot.com... it's my blog!!!! wah.... rupa2 nye ada di antara u all pembaca blog ni yg masuk ke website suria fm... thanks guys! really appreciate it... so, pasal tu, boss cakap, "I've spoken to board of directors, kitorg dah discuss, zaff akan dapat something nanti..." tak tersenyum lebar bile dengar macam tu??? hehehehe... alhamdulillah! tak sangka lak... sebab saye buat ni semua bukan nak dapat ape2, just nak kenalkan suria kat semua org... lagi sekali, zillion thanks to all yg baca my blog ni ye...

settle meeting dalam kul 4, kitorg makan pizza domino's, boss belanja... then, sementara tunggu nak on air pukul 8, saye keluar ke mid valley... rasa nak jalan sorg2 je... opie pun takde, dia still kat ofis, ada meeting pukul 5 pm... kebetulan lak, kitorg dapat bonus sebulan... alhamdulillah! dah nampak kemajuan suria.. hehehehehe... so, ke mid valley, jalan sorg2 sampai pukul 7 malam... macam2 yg dibeli, baju la especially... and perfume set for opie utk dibuat hantaran...

2 comments:

..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...
This comment has been removed by the author.
..:: DyLa DeLLieCaD ::.. said...

heee~ congrats kak zaff.. dpt bonus ek? sy masuk web suria fm pn thru ur blog.. nanti sy put suria fm website's link in my blog okeh?? ur blog really20x nice.. keep it up! =D