Friday, May 30, 2008

Tag from Pa'E

Perkara-perkara di bawah saye dimestikan jawab oleh my dear friend, faizah a.k.a pa'e... dia tagged saye & bila ditanya kena jawab ke? dia ckp kenala jawab! so... here's the answer! and also utk kawan2 ku yg di tag kat hujung blog ni, pandai2 la ye??? janganla buat2 tak reti... hehehehe...

Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan :
1) iPhone - tak lama lagi nak dapat... masa kawin!
2) iPod Classic
3) iPod Touch
4) rumah complete dgn furniture... (perhatian opie harris... hehehe)
5) honeymoon vacation with my opie! (tak kisah la pg mana)

Senaraikan alasan atas pilihan itu :
- 1st time tgk dah jatuh cinta... nasib baik opie paham maksudku bile baca my blog about the phone)
- sebab suka dgr lagu, skang dah ada mp3 tp nak iPod gakkkk!!!!
- lagu akan jd lebih sedap kalau dgr thru iPod...kan..hihi (INI SAYE SOKONG CKP PA'E!)
- mestila nak rumah, takkan nak tido dalam khemah? hehehe...
- org kata berdua lebih baik... tak gitu???

5 impresi terhadap orang yang diminati :
- not smoking
- mesti kelakar
- cakap lembut, tapi bukan lembut awwww ye!
- good listener
- tak kesah saye tak pandai masak! hahahaha...

Perkara hebat yang pernah dilakukan :
- banyak... kalau nak disenaraikan satu2, tak cukup kertas!

5 ciptaan yang paling disukai (tidak semestinya melibatkan teknologi yang maju) :
- kapal terbang, sbb cepat sampai (ni utk perjalanan dalam negeri la....)
- lelaki... (fitrah manusia, laki dgn pompuan, begitulah sebaliknye...)
- kasut... (i love shoes!!!!)
- handbag... ada banyak...
- telefon, sbb ada semua - mp3, blh ckp dgn si dia, blh dgr radio, blh tgk tv, ada 3G...

5 perkara yang dibenci :
- nak bayar hutang, especially hutang ptptn!
- cakap besar
- menipu
- perasan bagus & perasan pandai
- buat keje slow a.k.a LEMBAB!!!!

5 orang yang mahu di tag :
- Aziz
- Naz
- Abby
- Wanie
- Opie

2 comments:

pa'E fm said...

yayy....thanks.
give me 5 gurl!
yeahh!

Aziz Laikar said...

Tengok tuh.... jawapan bagi soalan terakhir tuh refer kepada siapa eekkk? hahahha