Tuesday, November 29, 2011

Rizqy is 11 months today!

Rizqy Harris genap 11 bulan hari ni. happy 11 months bornday sayang! dia tengah demam+selsema+batuk sekarang, complete set! demam nak besar kot? weekend ni nak cuti-cuti kat PD, harap-harapla dia dah ok. kalau tak, tak bolehla nak swim.. tapi ubat tak nak makan, mcm mana nak baik? sebelum ni, makan ape ubat semua tak nak, siap muntah balik. letak dlm susu pun dia tak nak minum susu tu, mcm tau je ada ubat dlm susu tu.. last resort, mama dah beli ubat serbuk dalam sachet utk Rizqy makan, try letak dlm susu or bubur nasi dia. harap-harapla dia makan..





5 comments:

ak yuyunz said...

happy 11 months rizqy!

Zaff Zafrina said...

terima kasih aunty! :D

Nieta Abadiey said...

happy 7mths rizqy syg! ;)

m.edeqq paloma said...

epi b'day yg ke 11bulan budak kecik b'lesung pipit...:D

edzlin007 said...

Semoga bertambah sihat :) Happy 11 months