Monday, June 27, 2011

let me introduce u


let me introduce u to... the beach & ocean!!!
papa surfer, mama pun dah jinak-jinak dengan pulau..
so anak kenala ikut jejak langkah kan?
semalam ke PD, walaupun tanpa papa, mama happy dapat celup kaki rizqy dalam air laut.. :)







sila abaikan sampah sarap kat belakang tu ye!



next year mama, papa & rizqy pegi pantai & laut yang betul-betul cantik ye! perhentian ke, redang ke, tioman ke, bali ke, phuket ke, krabi ke.. lepas ni pun kite ajak papa pegi mana-mana pantai yang boleh mandi, kite mandi laut sama-sama.. tak sabar! :D



2 comments:

Biqque said...

cepat gi jalan, nak tgk gambar :D

edzlin007 said...

rizqy ok aja ya dgn laut..