Friday, June 3, 2011

last Sunday

last Sunday, lepas on air, me balik ke rumah dulu. then, tiba-tiba terasa nak makan kat Chilis lak.. so bersiapla kitorg ke Mid Valley. sampai MV, jem gile hokay! nak masuk parking pun semua full, so kitorg boleh detour ke KLCC. tak kesahla walaupun dah buat satu pusingan, tapi happy sangat sebab dapat jalan-jalan dengan suami & rizqy.. masuk KLCC, walaupun banyak kereta, tapi senang gak dapat parking..

ni kat rumah sebelum keluar, rizqy pakai baju aunty aizan bagi.. :)


sempat tido dalam kereta. eh eh rizqy pakai shoes la.. first time pakai!


dapat tau Mothercare kat KLCC best, so agenda ke sana, selain makan kat Chilis, nak pegi UniQlo, me tuju ke Mothercare la.. memang best, terjebak jugak beli barang kat rizqy..





dah ada rizqy ni, me looking forward to every weekend, nak jalan-jalan dengan opie & rizqy. next nak pegi mana lagi rizqy?


4 comments:

**YaNa YassiN** said...

wah,.. best nyer rizqi dpt jejalan kan,.. kan,.. kan,..

Zaff Zafrina said...

dia memang suka jalan-jalan, diam je duduk dalam stroller. hehe

Ely Hasrul said...

cam rajin jenjalan kan? kitorg without fail almost every weekend asikkk kuar aje.. kadang bila blk tu dh penat cam nyesal aje hahahha

Zaff Zafrina said...

skin - ada duit jalan, takde duit duk umah diam-diam! haha