Saturday, June 11, 2011

studio lama SuriaFM

Sabtu, 11 Jun 2011, hari terakhir di Jalan Lumut. start Ahad, 12 Jun 2011 semua akan berpindah ke Tropicana City Office Tower, Damansara. selepas 6 tahun keje kat situ, dari bujang sampai la dah kawin, sedihnya nak pindah.. ingat lagi 6 tahun lepas, dari kosong tempat tu, sampai la dah buruk sekarang ni! hahaha.. banyak memori tersimpan kat ofis lama, kenangan indah & yg tak indah..


studio on air. kat sinila karierku sebagai penyampai radio bermula


keadaan ofis masa nak pindah


bilik meeting


bilik engineering/technical


bilik news department


entrance


pintu masuk ke ofis


pintu masuk utama





laluan dari lif ke ofis lama



antara gambar kenanganku di studio lama SuriaFM





pindah ke tempat baru di Tropicana City Tower Office, Damansara. agak jauh dari my rumah & nak bayar tol pun jenuh gak sebenarnya! diharap akan bagi semangat baru kepada kitorg semua.. tapi tak sabar jugak sebenarnya nak start kat tempat baru! :D



3 comments:

**YaNa YassiN** said...

tahniah,.. ada kemajuan, opis pun baru,... tapi nape pindah yerr,..??? opis sekarang x bagus ke???

Zaff Zafrina said...

yana - semua radio under The Star - Suria, Red, Capital & 988 pindah & diletakkan sekali kat situ. kat sana lagi cangih system dia & lokasi. lagipun tempat lama tu dah lama sangat.. maybe management nakkan pembaharuan.

hidayah said...

saya suka baca blog akak..

:D