Sunday, June 26, 2011

rizqy swim la mama..

we went to Permaisuri Resort PD. plan asal nak jenguk my sister yg tengah kursus kat sana. nak temukan anak & ibu yang seminggu terpisah. hehe.. zarra & rizqy sempat swim kat pool. actually just nak celup rizqy dalam pool tu, end up tok ayah letak dlm pelampung, mandi terus. mama tak bawak baju extra, so tak bolehla swim, tok ayah la yang layan rizqy.. it's rizqy's first time in pool, mama sebak.. anak mama dah besar.. *sob sob*














ops lupa lak.. papa rizqy ada game paintball. mama boring sorang-sorang, tu yg ikut tok ayah & nenda ke PD lepas keje. overall, rizqy masuk pool tak nangis langsung, excited lagi ada. boleh lepas je dia dalam pool tu, kaki terkedek-kedek macam itik, macam pandai je.. hehe.. next time kite ajak papa gi pool ek..


2 comments:

BlueEwoke said...

alahai comeinye dia mandi pool. Aqilah belum penah try lg, boleh le cube2 nanti hehehe

edzlin007 said...

alahai...comelnyaaa