Monday, June 20, 2011

happy father's day

semalam father's day, we had a good "jalan-jalan".. tapi sebelum tu me keje dulu 12-4pm, then balik siapkan Rizqy & barula keluar jalan-jalan. first, kitorg pegi jenguk tokmak opie kat gombak. onyang rindu kat Rizqy.. last jumpa masa me baru abis pantang dulu, dah 3 bulan onyang tak tengok Rizqy.. we spent about 2 hours kat situ, biar onyang lepaskan rindu kat Rizqy. kesian dia.. kitorg sampai, dia nangis, kitorg nak balik pun dia nangis.. ntah apela tokmak fikir..

baru sampai, onyang tak lekang dukung je rizqy..


onyang & rizqy. :)


sebelah tu nekcik opie


then, we went to wangsa walk mall. seperti biasa, situ port untuk lepak dengan kawan-kawan opie.. mula-mula macam tak jadi, tapi last-last ada gak 2, 3 orang. kitorg lepak kat Georgetown White Coffee. kalau kat situ, juadah wajib kitorg - heritage white coffee, asam laksa & char kuey teow. tapi semlm opie try makan pineapple fired rice, sedap gak. pendek kata kat situ semua food sedapla.


alif : hai!
rizqy : sape lak dia ni???


alif tak abis-abis tengok rizqy.. malu-malu lak tu! cute!


first time celebrate father's day


uncle sepul pun adala.. relaks je rizqy. sedap ek duduk atas perut tu? haha


three cool daddies - topek, sepul & hubby


rizqy terkejut tengok yeop


yeop sakat rizqy pakaikan beanie


yeop teringin jadi daddy ek?? cepatla.. rizqy nak kawan gak.. :P


last, we are the mothers! me & lovely nad.. ala sorg lagi anak nad, adam takde lak dlm gambar, sian dia..



dalam pukul 9 malam, kitorg gerak lak ke rumah parents opie. dekat sangat dengan wangsa walk mall, kat AU4. atuk & nenek lak melepas rindu kat rizqy




membelek gambar lama. nenek tak lepas pegang rizqy! :P



what a great father's day we had. rasa content sangat. happy father's day to all daddies in the world, especially my abah, my FIL & my suami.. may u be the best papa sampai bila-bila. love u!



2 comments:

BlueEwoke said...

muka rizqy mcm muka daddy dia :)

Nur Raihana Abd Rahim said...

makin besar makin comel lak rizky nih..rambut tu yg geram tgk