Saturday, July 2, 2011

Rizqy went to pavilion

now sabtu ahad me dah tak keje, yippie yaye yippie yippie yay! so bolehla berpoya-poya dengan rizqy & opie tanpa gangguan. sebagai meraikannya, siang tadi kitorg ke pavilion. it's rizqy's first visit to pavilion. me lak first visit setelah setahun setengah. gile lama tak ke sana!

sampai-sampai, lunch dulu kat oldtown signature. ingat nak makan benda yg takde kat oldtown biasa, tapi last-last makan benda yang sama gak! baik tak yah makan kat pavilion kan? tempat lain pun banyak oldtown.. tapi dah duduk, takkan nak keluar kedai kan? haha






lepas dah kenyang, sesi merayau pun bermula.. kitorg tak shopping pun, just nak spent time together jalan-jalan cuci mata.. semua kedaila kitorg masuk! beli je yang tak.. abis round satu pavilion, ingat nak ke seberang jalan, tapi panas gile nak keluar! kesian kat rizqy berpeluh nanti.. so, kitorg amik-amik gambar jela kat entance. tu pun kejap je sebab panas sangat.

tengok dari jauh je starhil, sephora, fahrenheit & hotel ape ntah sebelah tu..
dah lain semua.. lama betul tak datang sini!










abis sesi bergambar, sesi minum-minum lak.. kali ni kat food republic je.. me minum fresh orange yang masam & opie minum air kelapa. sambil tu sempat tapau cakoi kat situ. sedapnya cakoi tu.. lepas minum, kitorg balik. dah lama kat situ & kesian kat rizqy nak tido tak selesa.. next time kite gi fahrenheit lak ye! :)




3 comments:

|L|e|o| said...

serius la mmg u dh kurus skrg...rizqi pandai tgk kamera kn..

edzlin007 said...

cantik pula tgk kat luar pavi.

Zaff Zafrina said...

lelo - dia pantang tgk kamera.. hehehe..

edzlin - kan? rasa mcm bukan kat KL..