Wednesday, January 5, 2011

sehari sebelum due date

my due date supposedly was on 19th december. tapi sampai ke last day before due date tu, baby dalam perut ni dok relaks je lagi. rasa sakit ape pun takde, just rasa sengal-sengal sikit je kat bawah perut. so, i decided to go to opie's friend's wedding kat dewan seri hendon, putrajaya. duduk rumah pun boring, bukannya buat ape pun, better banyakkan berjalan, senang sikit nak bersalin.

so, kitorg gerak ke putrajaya around 1 pm. sampai sana, jumpa balik kawan-kawan opie yg dah lama tak jumpa, almaklumla sekaranag ramai yg kahwin, so masing-masing busy dgn family atau kerja. favourite question bila jumpa orang, "bila due ni?" I dengan selambanya jawab, "esok!" semua orang punyala terkejut & tak percaya! diorg cakap I boleh lagi relaks jalan-jalan.. ala jawab I lagi, "selagi tak sakit, boleh je nak pegi mana-mana, barang dah ada dalam kereta, kalau jadi ape-ape, terus je ke hospital." hehehe.

pengantin sama cantik, sama handsome, deco dewan cantik, pelamin pun cantik & the food was delicious. congrats to ramu & dian diani, selamat pengantin baru! :D


me, rina, zura & jaja


me & jaja berlawan perut, tapi time ni takde sape boleh lawan perut I dah.. hehe


antara kawan-kawan yg sempat jumpa


cantikkan wife ramu?



pelamin english style


a mom & 2 org mommy-to-be (time ni jela I mommy-to-be)




sebenarnya dari hari sebelum tu, we all dah planned nak ke alamanda lepas wedding. memandangkan memang takde ape-ape tanda nak bersalin, so we all proceed je ke sana. siap ajak kawan-kawan semua. bestnye lepak-lepak sambil makan waffle ice-cream kat food court alamanda. agak lama kitorg catched-up & sembang-sembang. around 7pm, masing-masing nak gerak, tapi kitorg sambung berjalan lagi sampai pukul 9 malam, sempat beli hadiah anniversary untuk masing-masing. :)






1 comment:

Aziz Laikar said...

haih, sempat salin baju ye gi jalan2 kat alamanda? hahah