Monday, December 20, 2010

saya suka makan ice-cream

banana split at haagen dazs midvalley


masuk third trimester pregnancy, I suka sangat makan ice-cream. yg mahal, yg murah semua belasah je, janji dapat makan. tak dpt kat kedai, kat rumah my mum dlm freezer tu memang ada stock ice-cream, so amik je. boleh kata almost everyday must eat, nasib baik tak kena diebetes.. hehehe.. siap ada org tanya kat twitter, i memang suka makan ice-cream ke? yup, memang I suka, kenapa? budak-budak je ke yg boleh makan ice-cream? tapi lepas ni dah tak boleh makan dah. kena pantang 100 hari! boleh ke? masa tgh menaip ni pun, tgk gambar atas tu dah terliur.. :p



5 comments:

Little BlueBird said...

confirm boy!!!!!!i pun haagen dazs freak!!

Ely Hasrul said...

skin dulu asik la minum slurpee kat 7e patu mcd nye friesss aje. mcm sedap sgt. tiap ari nk mkn tuh.. smpai skang sami suka fries haha

Famila Akmar Faisal said...

hahahahahaha..lawak la..hmm makan aiskrim org kata baby gebu putih..sb kite pun ske makan..

edzlin007 said...

waah anak nanti Insyaallah gebu je...hiihi

Famila Akmar Faisal said...

congrats zaff n opie...take care..selamat menjaga rizqy