Tuesday, March 23, 2010

beratur pun beraturla..


apahal lak beratur ni?? Zaff selalu nampak ada orang sanggup beratur semata-mata nak beli cendol & rojak mamak.. tapi seingat Zaff, tak penah la Zaff pun ikut beratur (kecuali makan nasi kandar beratur kat Penang).. tapi ntah mcm mana, Sabtu lepas, Zaff & Opie boring, tak tau nak ke mana, lepas lunch (pukul 4 petang) makan nasi kukus kat Hentian Awan Besar, Kesas Highway, kitorg boleh ke SS15 Subang, first time beratur nak beli rojak tu! hehehehe.. tapau bawak balik 2 cendol & 1 rojak kosong sotong.. punyela sampai ke Subang beli rojak! hahahaha.. tapi rasanya biasa-biasa je, mcm mana org sampai beratur kan? mandrem kot??? cendol pun ok-ok je, lagi best cendol Wahab kat Setapak.. :)

4 comments:

Biqque said...

rojak ni dah lama giles! i pun sampai skarang tak paham, sedap sgt ke? u tau orang bratur before lunch sampaiiiiiiiiii petang tau...gile tul!

edzlin007 said...

wow ramai gile!! agaknya selalu je ada beratur, jd yg lain ikut sama kut :p

Mr. Shcomey™ said...

kena try ni..hehe

Zaff SuriaFM said...

biq - ada pemakai tu.. rasa dia biasa-biasa je kan?

edzlin - mungkin..

mr. shcomey - try, jgn tak try.. hehehe