Sunday, February 7, 2010

trip ditunda

trip ke Singapore yg sepatutnya dijadualkan hujung bulan Februari ni ditunda ke bulan Jun, insyaAllah.. ini kerana my parents nak save duit sebab diorg nak ke UK bulan Mac ni.. masa mama cakap pasal tu malam tadi, mama punyela berhati-hati sebab takut Zaff sentap agaknya! hahahahaha.. wa ok la ma! hehehehe..

bulan 6 tu ada great sale tau kat Singapore, from 28 May - 25 July.. huhu.. kena simpan duit banyak sikit ni.. harap-harap masa tu kite boleh pegi ramai-ramai since Udin pun balik bercuti.. for angah & abang, jom simpan duit dari sekarang, kite pegi ramai-ramai k! :D

5 comments:

Z In Skinny said...

OMG. so happy (not that because your trip is ditunda hehe) hopefully i can finally go to Singapore. YeaY!

Zaff SuriaFM said...

yes yes yes! time tu blh gak ke Universal Studio. open to public this March.

Zafiruddin said...

owhh yeah!!!!! so excited!

Zaff SuriaFM said...

just read ur blog, so intersting! very good! mama ckp nak masuk Universal Studio tu RM150++.. okla kan?

Zafiruddin said...

haha..thnx! will write more.
150+ ringgit ok laa..standard. It's universal studio we're talking about. Someone said it's 150 singapore dollars then that's expensive.
So it's all good! can't wait!