Thursday, February 25, 2010

dengar SuriaFM boleh menang duit lagi!!!!!


SuriaFM nak bagi duit lagi!!!!! kalau tahun lepas dah ada yg menang RM10,000 & RM50,000 dalam Lagu Berduit. tahun ni Lagu Berduit kembali lagi! wang tunai sehingga RM75,000 boleh korg menangi bila dengar SuriaFM. baru-baru ni dah pun diadakan sidang akhbar tentang Lagu Berduit ni kat StudioV, One Utama.

bermula 1 Mac sampai 28 Mac, setiap hari korg boleh menang wang tunai tersebut. dengar Breakfast@Suria bersama Halim Othman & Zizi di mana tiap-tiap pagi diorg akna bgtau ape lagu berduit untuk hari tu. sebagai contoh, lets say diorg cakap lagu aritu lagu Hanya Di Mata nyanyian Erra Fazira, jadi bila korg dengar SuriaFM & dengar lagu tu diputarkan bila-bila masa, terus hantar sms taip suria (jarak) lagu ke 33988. kemudian, kalau sms korg terpilih, penyampai akan call korg & korg bgtau nama lagu & penyanyi dgn betul, terus korg dapat RM250. ada certain-certain masa lak, kalau lagu berduit tu lagu nyanyian "live" artis, wang tunai meningkat lagi menjadi RM5000! dan jumlah itu untuk pengetahuan korg akan meningkat lagi dari masa ke semasa sampaila ke hujung peraduan Lagu Berduit tu. yg penting korg dengar je SuriaFM kalau nak menang duit..

oh ye, lagi satu, dah daftar jadi VIP SuriaFM? kalau belum, tak boleh menang. so daftar la sekarang, taip vip (jarak) nama penuh (jarak) no ic hantar ke 33988. pendaftaran hanya sekali seumur hidup! :)


our Programme Director, Hawa meng"explain"kan tentang Lagu Berduit

masa PC tu, Halim & Zizi paksa semua yg datang daftar jadi VIP SuriaFM time-time tu jugak




special performance from Mila. dia nyanyi 2 lagu & salah satu lagu Mila akan jadi Lagu Berduit. bila & lagu ape? dengar je SuriaFM


3 comments:

IbuHanna said...

wow!! interesting!!

norshafila diana said...

Kenapa asyik failed je xboleh daftar pun....

ija said...

A'ah failed. .. apakah??