Wednesday, February 18, 2009

tiket oh tiket


i got these 4 tickets. Teater PGL, movie Eden Lake, The Curious Case of Benjamin Button & Bride Wars... lagi tiga menyusul, tiket filem Valkyrie, Burn After Reading & New In Town.. masalahnya bila nak pegi tengok? hehehehe...

PGL supposedly this Saturday, 21st February, tapi saye keje lak, malas nak tukar shift dgn org lain, sebab kalau tukar saye keje weekend back to back sampai tgh bulan mac...


Eden lake according to myra, best cerita dia... so, saye dah booked & we all nak pegi tengok hari Sabtu ni after my work.. yang lain? slow-slow plan... :)

ke ada sape-sape nak tiket tu? hahahaha...

6 comments:

k.lynna said...

hahaha.. PGL tu klu xnak, bak le sini bg kat kengkawan nih.. hehehe ;p

Daoz said...

xpun bg kat sy tiket pgl tuh..hahaha..leh x?

Miss_Chelsea said...

Hye Zaff..

Syg x pegi tau!

Lagipun nih kemunculan last Tiara dlm PGL kan?

:-)

biqque said...

zaffffffffff pleaseeeeeeeeee i nak tiket PGL!!!!!!!!! pleaseeeeeeeeeeee!!! u nak kasi free ke jual tu? either one, i nak! pleaseeeeeeeeee!!!

edzlin007 said...

hahaha, sape taknak tiket free kan. (kecuali mmg tak dpt pegi)

dialicious said...

kalo last min xde org nak,bagi i la k zaff..hehehe