Monday, February 9, 2009

aktiviti hari ahad

semalam, hari ahad (8 februari 2009), hari rajin sedunia di rumah saye... hehehehe.... saye & opie sambung kembali aktiviti mengecat rumah kitorg setelah lama tergendala... kitorg kalau dah start mengemas rumah, memang tak keluar rumah & semalam, nasib baik family saye semua nak datang... kalau dah datang tu mestila bawak makanan kan? hehehehe... so, kitorg semua lunch kat rumah saye, mama bawak nasi minyak... sedapnya makan dgn semua adik-beradik & my parents... hehehehe... angah & husband dia pun datang sekali... :)

ibu mengandung ni... cepat betul ambil makanan! :)

selepas makan sambil saye & opie masih lagi bertungkus-lumus meneruskan lagi aktiviti kitorg...

kot ye pun kenyang kan aidil????

sean ni pun penat melayan tetamu... :D

rajinnye suamiku ini... bertuah dapat dia! hahahahaha...

rumah kitorg setelah settle mengecat... ok la kan for a start?

dinding ni la yg dikerjakan oleh kitorg... opie sebenarnya yg banyak mengecat, saye banyak mengular je... hehehehe...

6 comments:

biqque said...

wahhhhhh sweetnyer rumah korang! (my house dah start penuh barang, and i'm kinda...hate it...zzzz)

guapunyahal said...

eh.. meja makan tu.... rm199 ker

Aziz Laikar said...

Ok.. bila house warming ni?

Miss_Chelsea said...

Zaff,

Cermin yg lekat2 tu Zaff beli kat mane yer? & Harganye cmne?

Cantik & mmg admire sgt2!!!

TQQQQ ;-)

Zaff said...

biqque - tang manala sweet tu? bolehla rumah kecik je... hehehehe...

guapunyahal - mana tau ni? tu mesti ada gak kan? tu meja opie, dia beli sebelum kawin lagi

aziz - nak kena buat ke house warming? nantila aku bgtau ye...

miss_chelsea - zaff beli kat ikea, muarh je... pegila cari kat sana

Aziz Laikar said...

Takyah la buat house warming yang besar2... aku sorang je guest pun cukup le.. biar exclusive ... hahhaa

tapi menu tanak roti letak nutella k... muahahahha