Thursday, February 12, 2009

Suara Siapa Tu?


nak menang wang tunai sehingga RM50,000? agak-agak kalau dapat, nak buat apela dgn duit tu kan? saye pun nak gak duit tu, tapi ape kan daya suku sakat tak dibenarkan join... hehehehe...

bermula minggu depan, hari Isnin 16 Februari sampai 15 Mac 2009, dari pukul 8 pagi - 8 malam, tiap-tiap jam. korg kena daftar dulu menerusi SMS, tunggu penyampai SURIA bagi isyarat di setiap awal jam, lepas tu kitorg akan call mana2 pendengar yang bertuah. then, korg kena teka siapa yang sebut "MUZIK TERBAIK TANPA HENTI". ada 4 suara di mana mereka merupakan personaliti, mungkin penyanyi, pelakon, pengarah, ahli sukan, ahli muzik, ahli politik dan sape2 je... kalau sebut betul satu nama dapat RM1000, itu pun org yg pertama sebut dgn betul... kalau sebut empat-empat nama dengan betul, dapat RM4000 sekali dgn wang terkumpul yang akan berubah-ubah setiap jam... wang terkumpul tu akan meningkat RM100 untuk setiap jam sehinggalah ada yg dapat teka empat-empat nama dgn betul... berminat? tunggu minggu depan! :)

2 comments:

edzlin007 said...

yup, nak cuba nanti :)

jarola said...

takde klu langsung ke?