Wednesday, February 11, 2009

jalan-jalan di KL

hari ni, kitorg (semua staff suria) jalan-jalan makan angin kat kl... hehehehe... tapi lebih specific, kitorg kena distribute flyers Teka Suara Siapa@Suria kat area jalan TAR & masjid jamek & also ada photoshoot dgn Berita Harian . kitorg bertolak dari ofis naik LRT... hehehehe... kelakar betul! mcm rombongan sekolah je, dah la semua pakai uniform! hehehehe... but for me, distribute flyers tak sangat, tapi byk berposing je... hehehehe...

betul tak mcm rombongan sekolah?


2 comments:

edzlin007 said...

a'ah mcm rombongan. cam best jg promosi skali-skala begini

Miss_Chelsea said...

Wahhhh!! Bestnyerr!!!

Bagus promosi cmni... Baru la makin dekat ngan pndengar & pminat SURIA FM kan??

Muzik Terbaik Tanpa Henti :)