Saturday, February 7, 2009

opie... suka?






first time ikut my dear husband pegi main paintball... believe me, before this saye tak pernah tgk dia main paintball & lepak-lepak dengan kawan-kawan paintball dia, walaupun dia banyak kali try ajak... tapi sekarang bila dah jadi isteri kenala ikut kalau dia ajak... bukan tak sokong, tapi sebab tak minat... lagipun bila lepak dengan kawan-kawan dia, takde benda lain yang disembangkan, balik-balik pasal paintball, hutan, marker, pistol & lain-lain yang saye memang tak tau & tak paham langsung... boys will be boys kan? :)

tapi malam tu, diorg ada photoshoot utk ntah ape projek diorg kat rumah Sakhee (jugak rumah Myra - Sakhee tu abang Myra)... saye hantar opie dalam pukul 8 malam, then saye ke Chawan kat Bangsar lepak dengan Naz... dalam pukul 11, kitorg bersurai, so nak tak nak kenala saye tunggu opie sampai dia setel... lepas setel amik gambar, diorg main lak satu game kat situ... nasib baik ada Tina & Fi, yang bolehla kitorg bersembang-sembang, and also Yunus & Hafiz yang tak main malam tu... kalau tak mesti sangap masa tunggu opie setel main... and we all sempat gak amik gambar... hehehehe... macam tak betul je saye pegang senapang tu! :)

Opie says : Every married man would likely say this a lot, "My wife will kill me if..."

macam askar pencen? hehehehe...


askar-askar buangan yang poyo... :)


5 comments:

j.e.j.a.r.i. said...

wak, kelakar la awak pegang marker tu...eheh

biqque said...

opie mmg suka askar2 ni...haha...eh yunus ngan adam pun ada? huih! teringat main C.O.D reramai!

Miss_Chelsea said...

X penah main paintball nih.. Mcm tingin nak try... hehe..

Isz, Elliz n Faleeq said...

zaff.. may i know where'd they play paintball? does it come with the outfit.. damn cool!!!

Zaff said...

j.e.j.a.r.i - tak penah pegang seumur hidup la...

biqque - diorg tu mana blh takde????

miss_chelsea - kalau dah main, gerenti taknak sebab kena peluru sakit gile tau. boleh lebam seminggu lebih... lagipun diorg ni main dlm hutan, memang dah macam askar betul. tgk uniform la...

isz, elliz n faleeq - they always played at bukit cherakah, shah alam. no, the outfit they have to bought themselves & all the equipments