Monday, August 11, 2008

Sex and the City


last week on wednesday (06/08/08) me & fiancee went to watch Sex & The City at TGV KLCC... sejak dapat tau the series nak dibuat dalam format movie, saye dah simpan angan2 yg saye mesti tgk cite ni... first time i watched the TV series was back in 2000. masa tu saye ada dance tour kat U.S & Canada... bila malam2 dah selesai buat show, lepak kat hotel room, cite ni la yg saye layan... tapi bila balik ke sini, dah tak sempat nak tengok cite ni... tapi macam mana pun saye still amik tau gak la about the series... ape yg suka bila tgk cite ni, of course their fashion!

daripada review from my brother yg memang gile fashion, dia cakap gerenti saye akan suka dgn outfit pelakon2 dalam filem ni... so, memang saye nak pegi tgk pun sebab fashion je... and memang betul, masa tgk cite tu, saye betul2 layan tgk all of their outfits... especially ape yg dipakai oleh Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) & Charlotte (Kristin Davis)... semuanya designer's outfit & ada class! tapi bukan pasal fashion je, jalan citer dia pun menarik gak... masa Carrie keluar dari kereta lepas perkahwinan dia yg tak jadi tu, masa dia pukul Mr. Big dengan bunga... part tu yg paling sadis sekali... terfikir kalau la benda mcm tu jadi kat saye... mintak simpangla... :(

ok, for those yg suka fashion, u shoold watch thes movie... and yes... u were totally got carried away with the dresses, handbags & shoes... and also the wardrobe!... hehehe...

1 comment:

Aziz Laikar said...

My dear, last month i had this tiny little idea about your wedding, tapi macam tak berapa konfiden sangat... macam i'm not sure yang you will like it.

But after reading your post, i think i should just go ahead!! Hahahhaahha...

Haritu waktu aku terfikir pasal "Pertunangan Dalam Istana" pun aku tak konfiden gak ngan penerimaanya... hehehe...

So, bila our next meeting?