Tuesday, August 19, 2008

artis & peminat

sunday (17/08/08)... that day SURIAfm got mini showcase dekat Mydin Mall USJ... sempena sambutan kemerdekaan & also 2nd anniversary Mydin Mall... oh gosh.. i didn't know why, aritu rasa malas sgt nak keluar pegi mana2... mula2 set alarm pukul 12 tgh hari, tapi last2 pukul 1 jugak bangun... kat rumah, angah & aidil pun ada gak dtg lunch... biasala during weekend, anak2 mama semua pulang ke pangkal jalan... hahahahaha... nak makan free & sedap...

lepas lunch, bersiap ala kadar then 3.15 pm gerak ke Mydin Mall, by 4 i have to be there... saye ikut KESAS Highway from my house... walaupun kena bayar tol dua kali & satu tol RM2.20, but i think that's the fastest way to get there... memang betul, dalam masa 20 minit dah sampai USJ! sampai area USJ depan Summit tu agak tercangak-cangak la nak cari Mydin sebab saye tak penah pegi... tapi ikut direction yg angah bagi, senang je cari! betul2 sebelah Giant... uish... lama betul tak pegi sana! yela Mydin pun dah 2 tahun kat situ! hehehehe...

our showcase started at 4.30 pm... antara artis yg terlibat - Ning Baizura, Nikki, Nubhan. Farawahida & Dafi... DJs pulak just saye & tuah... roughly, mini showcase ni ala2 roadtour gak, but in a small scale... thats why dua org DJs je yg involved... tapi artis still not bad kan? semua yg gempak2...

bila cakap pasal artis, mesti ada peminat & penonton kan? ok, yg saye nak sentuh kat sini about peminat2 Nubhan atau lebih dikenali sebagai Nubies... sepanjang 3 tahun bersama Suria & saye dah pegi buat show di seluruh M'sia, saye tak penah jumpa peminat artis yg mcm ni! i mean yg betul2 memberikan sokongan padu kepada artis mereka... apa yg saye nampak diorg ni begitu setia dgn Nubhan, sampai Nubhan pegi mana diorg akan ikut (ini berdasarkan jawapan salah seorg Nubies yg saye sempat tanya)... wow... saye tergamam, tak mampu cakap apa2... satu je yg saye nak cakap, u guys memang rawks!!! untung Nubhan dapat peminat mcm korg... aritu punye showcase memang meriah dgn gelagat Nubies & also peminat2 Dafi... thanks guys for ur support!


Nubhan yg pendiam & suka buat hal dia je... :)

me with Nikki yg begitu simple aritu... anyway, u still looked hot! :)


org yg bertanggungjawab membawa ketiga-tiga artis top dia ke showcase kitorg... thanks Vern!


eh lupa! ada satu lagi saye nak share... Kak Ning... ur husband is so handsome! bertuah u dapat dia! hehehehe... tapi sorry ye, tak sempat nak bergambar dgn u aritu! :)

1 comment:

FiQ OnLinE said...

Nubhan ke tue? kalau zaff rajin lawat2 lah blog fiq..


www.fiq-life.blogspot.com