Tuesday, August 5, 2008

my engagement!

hi u ols! it's been a busy week for me... majlis pertunangan saye baru je selesai, tapi saye tak dapat cari time utk update blog ni...

tapi for u guys yg nak tau serba sikit about my engagement ceremony, check out my dear friend's blog, aziz... Later, i akan update the true story ye... :)

For the story, let's click here.

For more photos, click here.

3 comments:

Sakura said...

Salam Kak Zaff

Tahniah..moga kekal selamanya insya - allah.Sayangnya Mr & Mrs EE tak datang masa tu...macam Angah bertunang dulu..Apapun sweet la tengok:-)

p/s: Wah Big Boss pun dah ada Blog skrg ek!!

Anonymous said...

zaff selamat bertunang..semoga berbahagia hendaknya..sorry arie x dpt dtg ke hari bahagia zaff atas urusan kerja..

Zaff said...

takpe arie... pegi kulim tu pun masyuk pe??? hehehe...