Saturday, October 17, 2009

pink lappy



uiks! ape tu? lawanye kan? hehehehehe.. it's my new pink lappy!!!! hubby bought for me petang tadi.. hehehehe..

actually, semalam, kitorg ke KLCC saje jalan-jalan & dinner.. then we all masuk ke kedai computer & kitorg tengok-tengokla laptop kat situ sebab kalau ikut plannye opie nak belikan saye laptop baru.. mula-mula kitorg tgk HP Mini, tapi mcm dah ramai org pakai. then, kitorg tengok pulak Dell Mini.. mcm menarik & ada banyak colour which is my favourite of course pink! hehehehe..

jalan dan jalan lagi, masuk ke kedai Sony, ternampak la Vaio kecik ni.. hehehehe.. dah, terus berkenan.. tapi, opie tak beli pun & saye pun tak mintak dia belikan..



tapi tadi, bila saye abis keje & opie amik saye kat ofis, masuk kereta ada flyers Vaio tu atas seat.. saye pun tanya, "eh u amik kat mana flyers tu?".. dalam hati saye bertanya, "dia ni ke mana tadi?" lepas tu, dia ckp, "saje je jalan-jalan tadi, i amikla.. tapi nak yg betul? ada!".. opie terus amik bag kat seat belakang, bagi saye & dalam tu ada si pinky ni! hehehehe.. rupa-rupanya masa saye on air, lepas hantar saye kat ofis, opie ke low yatt & terus beli lappy tu.. thank u sayang! i love u so much, i heart u, muah!


skrin 10.1", kecik sikit daripada laptop lama saya. yg lama tu size skrin 12.1". si pinky ni senang sikit nak masuk dalam handbag! :D


goodbye my old lappy yg kat tepi tu.. setelah 2 tahun saye guna dia, tapi dia memang byk berjasa kepadaku!



6 comments:

biqque said...

cantikkkkkkkkkkkkk!

u tau, i nak sangat2 samsung netbook n310! so colorful!

http://gadgets.boingboing.net/2009/08/19/naoto-fukazawas-colo.html

edzlin007 said...

waaaaaaaaa bestnya dapat lappy baru. hmm, ingatkan skrg musim lappy dell. tapi vaio ni mmg cantik. nampak stylish dan feminin

Uncle Lee said...

Hi Zaff, wow! First time I see a pink laptop. Looks real kool.
Its beautiful and certainly matches it's new owner.
Have a nice day and keep a song in your heart, Lee.

dialicious said...

bestnyee..so luck u!opie sweet!

Ely Hasrul said...

wahhh sweet nye opie kasik kaler kegemaran!! bagusss!! santekkk!!! 5 point utk opie!

norazah aziz said...

jelessssnye..
hu..hu...