Wednesday, October 14, 2009

Keluarga

Rabu lepas (7 Oktober), Suria FM ada buat open house kat Concorde KL Hotel. tapi pagi sebelum open house tu, saye & opie ada photoshoot dengan majalah Keluarga kat studio Karangkraf, Seksyen 15.. iye, kitorg berdua yg dishoot, bukan saye sorg je.. our first photoshoot for magazine together.. almaklumla, sekarang dah berkahwin, so photoshoot pun dengan majalah-majalah family je. hehehehe..

hair & make-up by Ayim.. saye sgt suka dgn make-up dia!




ni salah satu baju, simple-simple je.. actually kitorg pakai 2 baju.. tapi sorry takde gambar sebab takde sape nak amik


after the shoot, Ayim sgt baik hati, siap buatkan rambut saye utk ke open house petang tu.. ;)

sebelah saye, tula dia reporter majalah Keluarga, Kak Rin.. tgh interview sikit-sikit..

on the way back ke rumah, sebab awal lagi nak ke Concorde

kat rumah, menunggu masa nak ke Concorde. tetap maintain walaupun ngantuk gile masa ni. dahla malam tu saye tak boleh tido langsung! kalau ikut, rasa malas je nak keluar balik ke Concorde..

3 comments:

biqque said...

wah, cover ke?

Ely Hasrul said...

opie muka menten aje tgh drive hahahah

dh kuar cover kang bgtau, bleh tunjuk kat sami hehehehe

Zaff said...

takdela cover.. tak layak lagi! hehehehe..