Saturday, May 28, 2011

Rizqy meets aunty Aizan

finally, Rizqy dapat jumpa aunty Aizan dia. Aizan ni adik angkat I, dia stay kat Kuala Terengganu. sangat baik Aizan ni, last year masa my mum ke UK, dia sanggup datang all the way dari Terengganu untuk jaga Zarra. me & angah dapat jumpa dia sekali sekala je, almaklumla jauh kan? baru-baru ni, Aizan datang KL untuk shopping barang baby (ye datang shopping kat KL ye!), so sempatla jumpa, tu pun rushing..

Selasa lepas, balik keje terus gerak ke The Mines jumpa Aizan & sepupu dia. I pegi sorg bawak Rizqy, later Opie join we all. tak boleh jumpa lambat-lambat sebab diorg naik public transport. lepak kat Pizza Hut, then sempat berfoto-foto depan Pizza Hut tu.. ntah bila la nak jumpa Aizan lagi.. insyaAllah bila kitorg ke Terengganu ye!










p/s : barang baby tu bkn utk baby Aizan, tu utk adik bongsu dia. mak dia baru kawin lain, so bakal bersalin baby girl bulan Julai nanti.. :)



5 comments:

Ijah EmoTemo said...

wah kak zaff nmpk makin kurus la :D

rizqy mmg jenis tak kisah eh sis klu org lain pegang dia :) good boy la rizqy :)

Zaff Zafrina said...

Ijah - kak zaff dah lagi kurus dari sebelum pregnant. berat dah 50kg je.. makan mcm biasa, penat jaga anak kot? hehehe.. rizqy mmg tak takut org, dia cuma takut bising. kalau suara org kuat je & kalau siapa yg jerit, dia akan jerit gak..

Ely Hasrul said...

jeles ok tgk zaff soliddd haha suka suka bila la kite nk jumpa.. since deliver xjumpa kan??

Ijah EmoTemo said...

kak zaff , wah iye ke? best nya T_T maybe la kot penat jaga anak. hehe.

ohh mcm tu ye? bagus la rizqy jenis tak takut dgn org hehe. ohh macam tu pulak? haha. comel je. makin besar makin comel rizqy :D

Ndaya Rasid said...

comelnya baby zaff