Wednesday, May 11, 2011

Happy Mother's Day!

Isnin, masa cuti Hari Pekerja, me & my family celebrated awal Mother's Day. kitorg semua pegi MidValley, hajat hati nak lunch kat Chilli's, tapi full pulak. so bertukar la ke TGI Fridays at The Garden. best, semua ada & we had fun. makan tak hengat punye!


3 beautiful mothers in the house. oh man.. me dah jadi mama? mcm tak caya je!


my 2 brothers dengan Rizqy


my sister dgn Zarra Sophea


Sabtu, 7 Mei, sehari sebelum the real Mother's Day, ada satu lagi celebration kat rumah opie's parents. actually nak sambut birthday cousin opie, tapi tumpang sekalila for Mother's Day. meriah gak, lagi ramai ibu-ibu di situ!





me dengan birthday girl


Rizqy dengan dua pupu dia, umur 6 bulan. nenek ckp celebrity dgn bouncer! hahaha..



rizqy dah ngantuk..


4 comments:

Little BlueBird said...

uishhh memamng lebat gilos rambut rizqy..

btw...chomelsss ah ngah pakai tudung!!!

Zaff Zafrina said...

kak hana - pakai minyak tanco! hahaha

ida_nardiel said...

comelnya Rizqy

edzlin007 said...

Happy Mother's Day Kak Zaff :)