Thursday, May 12, 2011

bila kurus, tak sedar diri

time gemuk, perut buncit, pakai tudung litup dengan baju labuh semua. buruk sangat nampak.. bila dah kurus, tak sedar diri. tudung still pakai, tapi boleh lak pakai short sleeves dress & some more dress sampai lutut!!! ape yg dia fikir??!!





8 comments:

=*NuRo0L* = said...

majalah ape tu?buruk bebenor rupe nye.. aduhai..

Zaff Zafrina said...

nurool - majalah ape ntah.. tapi tak kesahla majalah ape, diorg peduli ape sebab dibayar. yg penting company product slimming tu, kenapa buat iklan tu mcm tu. tak sensitif langsung! pompuan tu pun bongok! main-main dgn isu aurat & agama!

=*NuRo0L* = said...

wei.. kite yg bertudung ni malu.. ntah ape dia fikir masa sesi bergambar ni ntah.. mampu tersenyum plak tu.. kalo nk ber'skirt pendek' skali pon bukak la tudung tu(ceh aku ckp bukan main) tapi btl la kak.. nk pkai tudung betul2 la.. kalo nk dedah, jgn la cemarkn imej tudung tu... malu sungguh..

Biqque said...

wth...i penah nampak, pakai tudung, pakai legging sampai lutut, nampak bontot!

edzlin007 said...

Masyaallah... dlm byk2 fesyen ketat bertudung, yg jenis ni saya paling tak faham.

Little BlueBird said...

aku rasa baik bukak tudung!!!hehehe..jahat tak!!!

FRSR said...

memalukan kaum.kurang asam betul.

cathy_cat said...

uit u...memang marah sangat kat minat tu yek...