Monday, May 9, 2011

Rizqy 3 bulan


how time flies.. my baby boy dah masuk 4 bulan dah pun.. to tell u the truth, i dah start rindu masa dia baru lahir dulu. uuuwwwaaaaa!!!

kat bawah ni gambar-gambar Rizqy Harris masa umur 3 bulan. *nak nangis*


bila dah terer meniarap, takde keje lain, asyik nak meniarap je sampai tak nak tido


boss kecik


jalan-jalan kat AEON AU2


tunggu nak "memilk", mama lambat sangat..


suka bila keluar shopping!



masuk je 3 bulan, Rizqy demam sikit. shian dia.. tapi amik gambar, senyum jugak tu!


lepak dgn mama kat Starbucks The Garden


ape la yg dia tengok sampai terbeliak mata tu?


kalau panjang sikit, dah jadi rambut Justin Bieber


sudah ngantuk..


ni dinner kat Tony Romas


muka belum mandi, otw gi umah nenda


buat perangai, mama malas nak dukung, duduk diam-diam!


booorrriiinnnggg..


saje nak tunjuk lesung pipit. :D


tomey tak saye?


sekarang Rizqy memang tidur macam ni


lepak tengok tv kat play gym. it's cartoon time!


meniarap + hisap jari + bercakap = basah tilam tu!


He's growing & healthy. Alhamdulillah. Mama & Papa ♥ u so much!


4 comments:

Little BlueBird said...

lebat nyer rambut!!!!

Nur Raihana Abd Rahim said...

lebatnya rambut!

Cawan said...

rambut dh sama gaya mum dia.. hampir2 serupa haa. lebat

Zaff Zafrina said...

kak hana & nur raihana - lebat kan? tu yg sayang nak cukur

na - justin bieber wannabe dua-dua ni! hahaha