Friday, April 1, 2011

Rindu..

Lama sungguh tak update blog ni.. Ada yg dah 'marah-marah' sebab tiap kali bukak blog ni, takde entry baru. Lately ni susah sikit nak berblog, masa pun limited. Lagi satu sejak pindah rumah baru, kitorg tak subscribe lagi internet line, tu yg lagila lambat nak update. Kat office pulak, memang takde masa sebab banyak keje. Kalau kat rumah my parents pun terkejar-kejar nak online, mana dengan sibuk jaga Rizqy lagi, tu yang berhabuk je blog ni. Sorry ye. InsyaAllah tengah bulan April ni bolehla start berblogging balik. Kitorg dah register Unifi & tunggu diorg datang install tengah bulan 4 ni. Tunggu ek! Banyak cerita nak kongsi ni! :D
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

edzlin007 said...

nanti kongsi pic rizqy lagi ya :D cute sgt.