Monday, April 4, 2011

pakej perkahwinan

in this entry, I nak promote my mak mertua punye kedai/butik pengantin, Sis Murni Resources yang terletak kat Taman Melawati. so, untuk bakal-bakal pengantin yg masih lagi tercari-cari pakej-pakej menarik untuk pelamin, mekap, baju pengantin moden/tradisional, hantaran, bolehla jenguk-jenguk Facebook, search: Sis Murni Resources. harga boleh dirunding & amat berpatutan, bermula dari RM1500 untuk pakej pelamin, baju pengantin & mekap. kat bawah ni antara pelamin-pelamin hasil kerja tangan ayah & ibu mertuaku. please have a look! :)
















ni yang paling terbaru, pelamin wedding sepupuku kat Dewan Beringin, Taman Seri Gombak pada 2 April 2011






last, but not least, kat bawah ni pelamin masa my wedding. gile grand kan? :D






so, kalau berminat nak booking, boleh call 013-6683105, Facebook : Sis Murni Resources, email sis.murni@gmail.com or email I pun boleh jugak, zafzafrina@gmail.com


3 comments:

Marsha~ said...

cantiknyaaaaaaaaaaa.. dulu sy kahwin pelaim mana ade mcm ni punye cantik.. huhuhu

Zaff Zafrina said...

marsha - cantik kan?? tq. pelamin pun ikut trend. cepat je bertukar trend. :)

Ijah EmoTemo said...

cantik pelamin2 tu. ringkas tp cantik :D