Tuesday, April 19, 2011

Fullhouse

lepas pantang aritu, sebelum start keje, I sempatla manja-manja dengan my husband gi dating berdua je kat Sunway Pyramid. Rizqy tinggal kat rumah nenda, & actually niat asal nak tengok Hikayat Merong Mahawangsa. tiket dah beli, tapi disebabkan suamiku tersangatla busy, dia lambat keluar dari ofis dia, so terlepasla kitorg nak tengok movie tu.. last-last kitorg jalan-jalan, shopping-shopping baju Rizqy & makan-makan je kat situ. lama rasa tak dating macam tu. *mode gatal* hahaha!! sebelum balik, kitorg try dinner kat Fullhouse. best tempat dia, cantik, dolls & kartun dia semua cute-cute, food pun sedap & servis diorg cepat.

ni menu dia. macam magazine je..


tengah tak tau nak makan ape


antara deco dalam restaurant tu


all white, sejuk je..



memang rasa macam makan kat rumah



dining hall rumah kitorg kalau tukar meja kaler putih, sure jadi macam ni kan? tiang divider kat belakang tu dah sama..


opie makan ni, Lamb Shank


and this is mine, Chicken Parcel.



selain itu, we ordered Clam Chowder, Profiteros, air sea coconut & white coffee. next time nak pegi lagila! bawak family & nak try makanan lain pulak. jom! Fullhouse ada cawangan lain gak kat Jalan Yap Kwan Seng.


5 comments:

CT said...

WOW! sucinya tempat tu...hehehe

Ely Hasrul said...

ooo mcm penah nmpak kt yap kwan seng tp xtau tu restoren hahahha ingatkn kedai juat perabot english style haha nnti nk checkout lah

Zaff Zafrina said...

CT - memang suci kan? hehe

skin - tryla, ok gak food dia.. sekali sekala tukar menu. :)

Wahida Shukeri said...

cam best...sambil makan sambil cuci mata la ni kalu g situ...

Zaff Zafrina said...

wahida - best, try la! deco cantik, geram tengok patung-patung kat situ