Wednesday, March 16, 2011

pre-owned shoes for sale

ok straight to the point.. kat bawah ni my pre-loved shoes & I nak let go. kasut-kasut ni ada yg I tak pakai langsung & yg lain kebanyakkannya I just pakai sekali dua je.


yg ni I langsung tak pakai. I beli masa Roadtour Amal SuriaFM daripada seorang artis, Farawahida kalau tak silap. masa dia lelong pun kasut tu memang brand new
size : 5/36, price : RM20


kasut ni I beli untuk photoshoot, pakai sekali je.
brand : Vincci, size : 5, price : RM30


yang ni Charles & Keith. I jarang pakai sebab tersalah beli size.
price : RM50, size : 35
*SOLD*


ni kasut I pakai masa I bertunang, memang sekali tu jela pakai.
brand : Mod, size : 36/5, price RM40


ni pun I beli untuk photoshoot, pakai sekali je.
brand : Nautini, size : 5, harga : RM30


kasut ni ada sentimental value actually. I pakai masa my wedding, sekali je pakai, lepas tu tak pakai langsung sampai ke hari ini.
brand : Guess by Marciano, size : 5 1/2, price : RM50
*SOLD*

so ada yang berminat? boleh email me, zafzafrina@gmail.com. sape cepat dia dapat ye.
TQ! :D


3 comments:

Wahida Shukeri said...

alamak, size sumenye kecik...i pakai size 6 1/2.....confem2 x muat...

edzlin007 said...

kasut wedding tu mmg cantik

Aziz Laikar said...

update update!!!