Saturday, March 5, 2011

hadiah

edisi blog kali ni just nak bagi appreciation kepada semua family & kawan-kawan yang bagi hadiah untuk I dan baby Rizqy. sorila baru nak update blog, takde masa langsung sejak-sejak habis pantang aritu.. banyak hadiah I & Rizqy dapat. semuanya best-best!


this book was given by Erra Fazira. sangat-sangat berguna & kena dengan cara hidup kite org Asia. some more cara penulisan semua in point form, so senang nak faham & ingat


this toy was given by my long lost friend, Azli. lama tak bercontact-contact dgn dia, tiba-tiba muncul kat hospital, second day lepas bersalin. besides this toy, Azli ada bagi Tomme Tippee streriliser jugak yg mana me & opie sangat-sangat suka.. tq!


secara keseluruhan ni la antara hadiah-hadiah yang sempat dikumpulkan & sampai sekarang still lagi macam ni kat bilik bawah rumah I. gile banyakkan? ada toys, baby sets, baju-baju, kasut, milk bottles, baby bags, play gym, baby craddle, sleeping light.. tq tq! me & Rizqy loved it so much!


yg ni lagi best. playpen given by kawan-kawanku di SuriaFM. siap beli & hantar kat rumah. thanks semua! and thanks to Seri, Mickey & Ain jugak yang datang rumah melawat Rizqy & hantar hadiah ni


ha.. yg ni Rizqy suka. rocker/glider daripada aunty Erra Fazira.. letak je dia atas tu, senang betul dia tido.. this one from The First Years, boleh beli kat MotherCare. :)


mama Rizqy suka hadiah ni.. botol susu from The First Years & Tommee Tippee.. sesuai untuk breastfeeding moms sebab puting susu dia sama macam ibu. so baby senang nak hisap & dia akan rasa macam hisap susu ibunya.. thank u Zura & Azli!


last but not least, stroller given by my aunty & bouncer from my sister.. muah muah!


kalau nak sebut nama, gerenti panjang berjela.. sape yg dah bagi hadiah to us, u know who u are.. thank u so much ye.. hanya tuhan yang mampu membalasnya.. :)

6 comments:

Shahnaz.Levy said...

wow. banyaknya hadiah baby Rizqy!

lepas nie post muka2 handsome Rizqy plak :))

b a m b a m ' s said...

senangnya kak zhaf..xyah susah2 nak beli yg lain..amek org bagi jek kan..murah rezeki..heheheh

edzlin007 said...

wahhh beruntung baby rizqy. playpen tu cantik!

Biqque said...

dia tido dlm rocker tu, sok berjalan kena bawak la ek? kalo tak, tak tido lak dia...susah gak tu ek?

Zaff Zafrina said...

sha - hadiah korg pun ada dlm byk2 tu! :D

bambam - alhamdulillah, rezeki. tak pyh beli. hehe

edzlin - cantik kan? tukang beli tu ada taste!

biq - setakat ni tak payah bawak sbb dia tido berdukung. rocker tu i saje2 letak dia, tengok2 dia boleh lena. sedap berayun kot..

Ezdiani said...

amboii byk betui stok hadiah..jgn lupe tau nanti pakai shoes yg aunty bli ok!