Saturday, March 12, 2011

i'm in love with...

sejak-sejak jadi mak ni, mata tak lepas dok menengok barang baby je.. kalau keluar shopping pun dah tak beli barang sediri, mesti beli barang untuk Rizqy. latest, I am so in love with Tommee Tippee products. at first takdela suka sangat, tapi bila tengok Rizqy serasi dengan bottle dia & selepas me & opie guna steriliser yg sangat berguna, hadiah pemberian my long lost friend, Azli, so terjatuh cintala dengan product from UK ni.. so my dear hubby, Opie Harris, ada a few products lagi nak kena beli for Rizqy ye! hehehe


ni electric steriliser set yang Azli hadiahkan, juga ada 4 botol susu (yg mana teats dia sama macam breast ibu), 4 milk storage & teat brush. sangat berbaloi! :D



Rizqy dah nak masuk 3 bulan, so kenala beli teats yg baru for medium flow



bottle carrier ni sangat menarik! ni pun nak "kena " beli. hehe



bottle & food warmer. actually me nak beli travel bottle warmer. tapi ni pun ok sayang.. hehe



ni cover botol susu. boleh beli kalau duit dah terlebih sangatla..



for the time being, ini my wish list yg pertama. i need & i have to buy this! travel bottle warmer. senang nak panaskan susu, tak payah mintak air panas kat restoran utk rendam botol


so Opie Harris? bila bila???? *wink wink*


3 comments:

Wahida Shukeri said...

dah ade baby, macam2 la nk kena beli kak...bertuah rizqy, dpt mummy suka shopping...=)

murnie sangat said...

zaff, kat mner nak cari product tommee tippee nih?interested lak hehe

Zaff Zafrina said...

wahida - demi anak sendiri.. kenala shopping. hehe

murnie - kat mothercare ada jual. online pun ada gak, tapi limited.
http://www.facebook.com/nurfahanum#!/album.php?id=1512484271&aid=2067228