Thursday, March 12, 2009

sedih, sedih, sedih...

hi u all. sori ye dah lama tak update. lately banyak lak keje kat ofis. kena lak sekarang ni time survey untuk radio station, so lagila pening kepala ni...

sebenarnya banyak yang nak dikongsikan bersama. selagi tak menaip laptop ni, selagi tu la rasa tak tenteram je jiwa ni. hehehehe...

orait saye mulakan dengan last week ye. last week tak ada ape sangat, just tak senang duduk sebab makMi (my aunty) saye tak berapa sihat. dia pitam kat rumah dia sebab bleeding and doctor suspect dia ada ketumbuhan dalam usus dia... 3, 4 hari kat hkl, then dia dah keluar. tapi keluar hospital bukan sebab dah sihat tau, tapi hospital penuh! masyaAllah, saye punyala terkejut bila anak dia, wanie, bgtau saye... sedihnya saye dengar... lepas tu, appointment dengan specialist lak dua minggu lagi which is next week. kesian kan? doa-doakan ye makcik saye sihat cepat... :(

second, last week semua family saye (perempuan je), pegi ke bangkok selama 3 hari 2 malam. diorg pegi hari isnin lepas (2 mac) sampai hari rabu (4 mac)... sebenarnya saye pun pegi gak, tiket pun dah beli. tapi disebabkan survey punye pasal, semua cuti dibekukan! tension tak?! sedih tau!

lagi sedih, mula-mula saye yang tak dapat pegi ke bangkok, lepas tu makMi dgn wanie pun tak dapat pegi... daripada 8 org yang nak pegi (my mum, my sister, maksu, makcik, my grandmother, makMi & wanie), tinggallah 5 org je yang pegi... kalau dapat pegi, best kan? girls day out... kat bangkok lak tu... disebabkan tak dapat ke bangkok, saye dah booked flight ticket, saye & opie nak ke perhentian hujung bulan April & cuti dah pun diluluskan... tak sabarnya nak ke sana... :)

7 comments:

Famila Akmar binti Faisal said...

insyaallah...didoakan semua akan selamat...zaff..banyak2 doa ye..

elysuhaili said...

mintak2 makmi cpt sihat.. tu la zaff beshnye pg perhentian.. skin tgh pening pasal keje terus xdek mood nk g redang, padahal dh plan nk smbut aniveseri eeeii tensen..

Ma'am_Chelsea said...

Moga MakMi cepat sembuh...

Sama2 kite berdoa...

Wah, 2nd honeymoon la ni ek!!

Hehee...

FiDa said...

Fida doakan everything goes well..Moga makmi zaff kuat semangat.Tiap yg berlaku ada sesuatu hikmah yang tersembunyi..Anyway, hv fun pi perhentian nti! Jgn lupa pics k.. :)

biqque said...

i'll be going to perhentian this coming jun, insyaAllah...yeahhha!

edzlin007 said...

salam. saya doakan makmi cepat sembuh. amin.

JuNe ManGo said...

patut la akak x dtg wedding ajune ari tu.. but its ok.. Alhamdulillah...smua berjalan lancar..