Thursday, December 4, 2008

saye nak naik pesawat...

this week saye on air awal. dari pukul 2 - 6 pm sebab hairil cuti. bulan disember ni ramai yg cuti... almaklumla hujung tahun... minggu depan myra lak cuti, then akhtar & hujung bulan 12 saye lak cuti panjang for 2 weeks... and sekarang betul-betul i'm counting days! lagi 23 hari utk saye bernikah... dah start nervous nih!

malam tadi, lepas keje saye terus ke jusco cheras selatan which is sgt-sgt dekat dgn rumah saye... saye jumpa my friend... nak kata long lost friend pun bolehla... dulu sama-sama study kat uitm, lepas tu terus tak jumpa sampai sekarang... adala dalam 4, 5 tahun kot... ye ke JiPie?

owh baru saye perasan! my invitation card ada atas meja depan JiPie tu... tapi saje tak nak tunjuk lebih-lebih, nanti tak surprise! hehehehe...


perasan tak sape dia? teka la... hehehehe... tgkla ape yg saye pegang kat tangan tu? hehehehe... kawan saye ni artis glamer la... (elokla kan? kau ckp aku glamer, aku ckp kau glamer)... hehehehe... okla, ni la JiPie... dia ni sebenarnya vokalis band pesawat... JiPie ni dulu masa saye study kat uitm, i have no idea about him, pasal yg dia boleh main muzik... first time saye tau was last year masa SURIAfm jadi official radio station utk gig ape ntah kat planet hollywood. masa tu dia main keyboard utk meet uncle hussien... masa tu dia jadi sessionist je la, main keyboard.. punyela terkejut badak!

tadi, lagi sekali terkejut bila dapat tau yg dia jadi vokalis utk band pesawat ni... patutla masa dgr lagu diorg (tajuk - "mirage" - song & lyric by JiPie sendiri) kat FLYfm, saye ada terfikir yg suara vokalis band tu mcm suara JiPie ni, rupa-rupanya betul! cayala weh! talented gak kau nih! bukan setakat main muzik je (JiPie ni boleh main gitar, keyboard & piano)... hehehehe...

so, we all jumpa tadi sempat la catching-up cerita-cerita lama & also bertukar-tukar cd... hehehehe... jgn tak tau, saye pun bagi cd gak kat dia! tapi terlupa lak nak bergambar... sebenarnya saye bukanla bagi cd betul kat dia... dia yg bagi saye memang cd betul! hehehehe... saye bagi dia my wedding invitation card... actually my card tu size lebih kurang mcm cover cd... tu yg kata kitorg bertukar-tukar cd... hehehehe... and proud to tell, JiPie & his band pesawat was the first person yg i bagi kad! hehehehe... yg lain tu, tunggu ye... akan sampaila kad tu ke rumah anda atau bile kite jumpa, saye akan pass la kad tu... don't worry!

1 comment:

Miss_Chelsea said...

Yuhuu...~

Makin berseri2 wajah awk, Zaff =)

Seri pngantin...

Tomey!!!!