Monday, December 15, 2008

*sob sob*

jesse dah mati... setengah jam lepas saye post blog pasal dia... saye & opie sempat bela dia seminggu je... abah sempat tengok dia hembus nafas terakhir. abah cakap 3 nafas last dia keras mcm org berdengkur. then saye tengok, perut dia dah tak bergerak. jesse mati mata terbuka & mulut pun terbuka... i am so sad.... :(


last photo jesse dgn nicky... jesse buat-buat tarik simpati org sebab nicky selalu buli dia... rupa-rupanya petanda dia nak mati... :(

nicky sampai berdiri-diri nak usik jesse... lepas ni dah tak boleh tgk mcm ni lagi... :(


half-an-hour lepas jesse mati... time ni badan dia dah keras... rest in peace my dear jesse...

5 comments:

biqque said...

mati??? kenapa???

siannye...i tengok pun dah nak nangis... :(

p/s: amik kiki dari klinik, dia marah2 tak kenal i pun, i dah nangis...

guapunyahal said...

ayooo.... zaff, kita tau macam mana rasanya bila anak kesayangan kita mati.. sedih seidh....

edzlin007 said...

sedihnya....

honey bee said...

saya pon ade kucing dulu namenye pon jessie.dia was my first persian cat. dia mati waktu umur dia 5 or 4 years old.sakit tua kot after 2weeks bersalin, anak dia yg baru lahir pon mati.

baru2 ni, kucing saya yg lain pon mati.. akk saya kate kite tak bole amek gambo kucing nnti kucing tu pendek umo.. uhuhu.. saya pon tak tahu d mana kebenarannya..

pasal jesse awak nie, saya rasa dia demam. kucing kalo demam if kite lambat bg ubat mmg bole mati.

Miss_Chelsea said...

Sabar ek Zaff..

Dah ek, xmo cedih2 dah...

Moga dia bahagia di sana...