Thursday, December 18, 2008

discussion session

last night, setelah mendapat mandat daripada mama... hehehehe... dia cakap abah suruh balik rumah awal nak discuss pasal my wedding & kalau boleh ajak aziz sekali... nasib baik aziz pun takde hal & opie pun sibuk nak join sekali... hehehehe... saye abis on air pukul 6 terus balik, pukul 7 sampai rumah. tak lama lepas tu opie pun sampai dari ofis dia...

aziz sampai pukul 9.30 malam, terus la discussion bermula... abah tanya macam-macam bermula dari pelamin, dewan, hiasan dewan, hantaran dan semua la... hehehehe... yela sebelum ni semua aziz yang buat, so dia & mama tak tau ape-ape, time tula nak tau semua benda... tak pasal-pasal aziz kena report from A to Z.. hehehehe... mama pun siap ckp, masa angah punya wedding kitorg buat semua sendiri, tapi this time semua aziz yang buatkan (kata organizer & planner kan?), diorg nervous sebab benda tak nampak depan mata. macam takde ape-ape berlaku je! hehehehe... don't worry mama & abah... akak trust aziz, dia terer handle event! hehehehe...

dalam dua jam gak la discussion tu... dalam 11.30 malam settle. alhamdulillah, semua berjalan lancar... semua go well with the flow... harap-harap takde masalah later, insyaAllah... nervous akak! :)


1 comment:

biqque said...

wah, tak lama mana je lagi kan? mesti hebat!

p/s: cantik gambar profile u :)