Friday, November 23, 2007

Penat........

kul 1 tgh hari dah masuk ofis... saje masuk awal sket sbb takde buat ape kat umah... sampai je ofis trus siapkan blog ni... nak tau tak? ni hobi terbaru saye tau... dah start buat blog ni, asyik nak update je.... hehehehe...

skang tgh tunggu tuah masuk ofis... pas semayang dia masuk la kot.. kitorg kena record utk program petang ni sbb kul 4.30 dah bertolak ke dataran utk rehearsal show esok... dlm kul 2 recod utk segmen pukul 4-5 & 6-8 malam... kul 3 lebih syed azmir dtg konti so record ngan dia lak... arini interview dia pasal launching yg kat dataran esok...

and arini gak, boleh dikatakan keseluruhan program bercakap pasal konsert esok je... biar sampai nak termuntah!!!! hahahahaha... kitorg pun pagi2 dah dpt msg drpd abg KC, remind bykkan hype up pasal event esok... and lagi satu dia remind gak pasal ptg ni punye rehearsal... siap bg warning jgn lambat & jgn bg dia marah.... sume kena pg dataran naik transport yg disediakan.... jadi.... sape yg selalu lambat tu, paham2 je la kan? hahahahahaha.... kawan2, jgn bg abg KC marah ye... kang dia tukar jadi incredible hulk, sape yg susah? kite dan keluarga kite gak yg susah.... hahahahaha... jgn marah ye abg KC....

kat ofis pun dah macam tongkang pecah... sume bz ngan event esok... kak lin pun dah ckp tadi... "bersedialah utk penat yg panjang esok...." sebab, kitorg sume kul 9 pagi dah kena pegi dataran, ada lagi last rehearsal.... so, nanti saye akan update u all apa yg terjadi lagi ye... skang ni nak buat keje sket... tata!

1 comment:

Aziz Laikar said...

Wah,,, Congratulations on your brand new blog!!!

Keep it up darlin! Me likey!!!!