Wednesday, November 28, 2007

live & loud



today at 1.30 pm got program meeting with our manager, KC Ismail... tp seperti biasala, takkan start nye pukul 1.30 sharp, alih2 pukul 2 lebih gak start... tak tau la nak ckp salah sape... hehehehe

nothing interesting dlm meeting today. just abd KC remind us supaya kerja keras lagi after this sbb Suria FM pun dah launching & dia also update us ape yg perlu kitorg buat and juga event-event yg akan ada lepas2 ni...

bile meeting dah nak abis, ingatkan sume dah settle... rupe2 nya dia nak buat pop quiz lagi... haiya!!!! ingatkan takde quiz this week, rupenye ada gak!!!! FYI, abg KC ni rajin buat kuiz utk kitorg sume DJ2 Suria... sbb dia nak test whether kitorg amik tau tak psl latest news & also pasal artis, lagu & events yg terjadi around us... arini quiz dia for me takla susah sgt just ada dua soalan yg saye mmg taktau nak jawab... that is George Michael dgn group mana before this & lagi satu soalan, lagu Temple of the King lagu sape... dua soalan tu je yg tak dpt jwb... yg lain beres... hehehehe...

tp bila check2 balik jawapan, adala dua tiga kerat DJ yg tak blh jwb langsung soalan walaupun yg senang... mcm soalan ni, ajai pernah menganggotai kumpulan ape & apakah alat muzik yg dia main... lagi satu, ella pernah jadi vokalis utk band ape? soalan yg sket punye senang diorg tak blh nak jawab... saye taknak ckpla sape yg tak blh jawab tu... tp benda2 mcm tula yg buat abg KC trus mengamuk... gile2 punye mengamuk... trus dia suh kitorg jumpa JJ (our Music Director) check playlist, kenal artis2 80an yg lagu2 diorg kitorg main... dah mcm budak sekolah lak... Murid2, arini kite belajar untuk mengenali artis2 80an.... hahahahaha.....

lepas dah 'belajar' sume lagu2 dan artis2 80an, abg kc suh masuk balik board room... and dia pun sambung membebel kat kitorg... tp betul la ape dia ckp... tak guna jadi DJ kalau tak kenal artis & lagu, kena buat byk homework bukan pasal artis sknag je, artis lama pun kena amik tau.... betul tu abg KC, Zaff sokong! dkt2 kul 4 barula dia release kitorg selepas dia tanye ape azam kitorg for next year utk Suria FM... but before tu.... ha... ni yg lagi best ni... Surprise!!!! abg KC tanye sape nak pg tgk konsert LIVE & LOUD for R&B nite and turn on the pop nite... ala R&B nite ada K-Ci & jojo, Mint Condition & Lil' G of Silk... pop nite lak yg ada Whitney Houston, Shaggy & Elliott Yamin... fuyooooo!!! best tu!!!! saye pun trus request nak pg dua2 malam tu... R&B nite esok (28/11) and Turn on the Pop ari sabtu (1/12)... thanks abg KC! thanks Myra! sbb Myra yg daptkan tiket2 ni....

1 comment:

Aziz Laikar said...

Guess what?? i'm going as well!!! ahaks... see you there darlin!