Friday, December 30, 2011

sedap jari kaki ni

Sedap betul gigit jari kaki.. Ni sape yang tengok gambar ni, first thing kat kepala mesti cakap, "oh nak dapat adikla tu".. Saye sangat-sangat tak setuju dengan statement tu. Ntah ape kena mengena jari kaki dgn nak dapat adik. Takde bukti saintifik, dah tak boleh pakai dah mitos tu.. Yang penting, memang Rizqy takkan dpt adik (in 4-5 years) sebab saye tak nak. Cara tak nak lekat, ada macam-macam kaedah.. InsyaAllah.. Jadi, takyah la kata lebih-lebih bila nampak budak hisap jari kaki. Its very annoying & irritating.


Published with Blogger-droid v2.0.2

2 comments:

BlueEwoke said...

Hmm i pun sama cam u. I nyampah gila kalau orang kata Aqilah gigit jari kaki tanda nak dapat adik! apa kes tah tetibe. Cakap org tua bukan semua betul pun, dan memang sah takde bukti saintifik! hanya orang terencat akal je duk cakap gitu..hahahha

Usah layan org2 gitu..

Tapi serius ke memang u tak mo pregnant dah? pasai apa? I target tambah lagi 1 jek kot hahaha..(tapi bukan masa terdekat, mebi 2-3tahun lagi :p)

ZafirahNajmi said...

mmg tak blh caya pun, Zarra hisap jari kaki start 8 bln kot, dah 2 tahun lbh baru nak dpt adik.. hahahah...